Bombastický Johan

Bombastický Johan

88 minút
2022
Nórsko Komédia

Nájsť lásku je nemožné, keď vás všetci nenávidia. Komédia o dobrodružnom živote Johana a jeho dlhotrvajúcom boji o získanie svojej životnej lásky Solvory, ktorú v mladosti nešťastnou náhodou tak trochu vyhodil do vzduchu. Výbušná komédia o živote Johana, malomestského samotára s vášňou pre dynamit, ktorý sa dostáva do neustálych konfliktov s vidieckou komunitou. Johan v mladosti osirel, vychovávajú ho teta a strýko a počas celého života sa snaží nájsť svoje miesto v spoločnosti a vyrovnať sa s neopätovanou láskou k dievčaťu zo susedstva, ktorú v mladosti takmer rozmetal na kusy.

Viac informácií

Podobné tituly

O kuratách a ľuďoch
O koňoch a ľuďoch
Muž menom Ove
Woman at War
Divoch
Je mi zo seba zle

O programe

2022
Nórsko Komédia

Nájsť lásku je nemožné, keď vás všetci nenávidia.

Komédia o dobrodružnom živote Johana a jeho dlhotrvajúcom boji o získanie svojej životnej lásky Solvory, ktorú v mladosti nešťastnou náhodou tak trochu vyhodil do vzduchu.

Výbušná komédia o živote Johana, malomestského samotára s vášňou pre dynamit, ktorý sa dostáva do neustálych konfliktov s vidieckou komunitou. Johan v mladosti osirel, vychovávajú ho teta a strýko a počas celého života sa snaží nájsť svoje miesto v spoločnosti a vyrovnať sa s neopätovanou láskou k dievčaťu zo susedstva, ktorú v mladosti takmer rozmetal na kusy.

Tvorcovia

Hallvar Witzo

Hrajú

Vee Vimolmal, Ine Jansen, Pal Hagen, Ingrid Berdal, Ingunn Oyen

Trailer

Ocenenia

Won Nominated
Award
2022
Amanda Awards Best music
Best Make-Up 2022
Award
2022
IFF Leiden
Best Film