Ako mať sex

Ako mať sex

87 minút
2023
Veľká Británia / Grécko Dráma

Tri britské tínedžerky idú na prázdniny a dúfajú, že zažijú najlepšie leto svojho života - naplno sa vrhajú do divokého nočného života. Tri britské tínedžerky idú na prázdniny a dúfajú, že zažijú najlepšie leto svojho života - naplno sa vrhajú do divokého nočného života. Skvelý, neónmi prežiarený debut režisérky a scenáristky Molly Manning Walker o trojici britských tínedžeriek na divokej, alkoholom poháňanej prázdninovej jazde zožal v Cannes obrovský úspech. Vtipný, premyslený, ale aj zdrvujúci pohľad na zložitosť ženského priateľstva a tínedžerskej sexuality.

Viac informácií

Podobné tituly

Môj kráľ
Láska na prvy boj
Bezstarostné dievča
Udalosť

O programe

2023
Veľká Británia / Grécko Dráma

Tri britské tínedžerky idú na prázdniny a dúfajú, že zažijú najlepšie leto svojho života - naplno sa vrhajú do divokého nočného života.

Tri britské tínedžerky idú na prázdniny a dúfajú, že zažijú najlepšie leto svojho života - naplno sa vrhajú do divokého nočného života. Skvelý, neónmi prežiarený debut režisérky a scenáristky Molly Manning Walker o trojici britských tínedžeriek na divokej, alkoholom poháňanej prázdninovej jazde zožal v Cannes obrovský úspech. Vtipný, premyslený, ale aj zdrvujúci pohľad na zložitosť ženského priateľstva a tínedžerskej sexuality.

Tvorcovia

Molly Walker

Hrajú

Shaun Thomas, Samuel Bottomley, Lara Peake, Mia McKenna-Bruce, Enva Lewis

Trailer

Ocenenia

Won Nominated
Award
2023
MFF Cannes
Cena Un Certain Regard
Award
2023
Evropské filmové ceny
Objev roku 2023